Dean Saunders disst sponsor om desastreuze haardichtheid


Een terugtrekkende haarlijn, onze bn’ertjes kunnen er heerlijk over trutten. Dick Advocaat liet zelfs uit schaamte wat konthaar in zijn schedel planten, en ook Gerard Joling is kind aan huis bij de haartransplantist. Iemand die er ook wat van kan is Dean Saunders. Al VIJF KEER liet hij aan zijn schedel rommelen, met als gevolg een weerzinwekkende haardichtheid en kale plekken op de achterkant van zijn hoofd, waar de haartjes vandaan zijn gehaald. Gelukkig is er hoop!

In een heerlijke video promoot Dean namelijk Hairworld Istanbul, een Brabantse toko alwaar men met ‘een nieuwe techniek’ lekker los zal gaan op de gehavende schedel van Dean. Dean’s ‘goede vriend’ zanger Jamar deed het ook en adviseerde hem. Wij hebben trouwens wel wat twijfels over de intensiteit van deze vriendschap, de bewuste zanger heet namelijk niet Jamar maar Jaman, maar oké. Uiteraard hebben we het hier over een sponsordeal en kan de knip van Dean gewoon gesloten blijven, kijk maar:

Dean is trouwens heel goed met dit soort dealtjes, want in 2015 zat hij in een soortgelijk filmpje tof te doen over de haartatoeëerder… dat was toen helemaal je van het:

Ook hier was het trouwens zanger Jamar, pardon Jaman die Dean over de streep trok. Zelf keuzes maken is er kennelijk niet bij voor de zangert, terwijl de adviezen van de sympathieke volkszanger met de lastige voornaam niet altijd goed uitpakken. We quoten Dean in zijn nieuwe filmpje:

“Het lijkt misschien alsof ik haardichtheid heb, maar dat komt omdat ik mijn hoofd heb laten tatoeëren. Ik heb MHP laten doen, sommige noemen het ook wel stoppeltattoo. Het ziet er gewoon niet uit! Het is gewoon jammer.”

Lezen jullie mee Hairworld Instanbul? Dit is wat er gebeurt als poging zes ook mislukt, dan zit Dean volgend jaar weer ergens anders op een fout bankstel en zijn jullie aan de beurt. En Jaman: hou die adviezen voortaan voor je. Dean moet zichzelf leren accepteren en dat lukt niet als jij steeds met dit soort kwakzalvers aan komt zetten.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com