Ali B. blijft altijd (al-tijd) positief (en dronken)


Er is iets interessants gaande met Ali Bouali. Was de man zelf al de personificatie van de transitie straat -> showbizz, nu spant hij zich in om de hele rapscene geschikt voor tv te maken. Dat gaat ver, bleek gisteren tijdens de FunX Awards.

Maar eerst even over rapper Boef. De man die een heel treurig winkelcentrum terroriseerde en agenten lastigviel, tot hij Ali B. ontmoette. Toen zag hij het licht, beterde hij zijn leven en nu lult hij alleen nog maar over positiviteit en dat hij de jeugd van alles mee wil geven. Als een soort van jeugdwerker schoof Aal zelfs met zijn nieuwe projectje aan bij RTL Late Night. In die show maakte Boef zich eerder compleet belachelijk, maar met zijn nieuwe manager aan zijn zij was het opeens heel… positief allemaal. Leuk dat Ali daar ook niet ingewikkeld over deed, ‘door mij doet Boef nu normaal en kan hij eindelijk ècht geld gaan verdienen aan de massa’ stond zo’n beetje op zijn voorhoofd geschreven:

Oké, het is Ali gelukt een straatmalloot mainstream te krijgen, complimenten. Nu maar hopen dat Boef het volhoudt want als dit mislukt wordt ook Ali de jeugdwerker er op aangekeken. Maar nu naar gisteren, tijdens de FunX Awards zouden rappers met elkaar op de vuist zijn gegaan, aldus AT5:

‘Meerdere artiesten zijn vanavond in Paradiso met elkaar op de vuist gegaan. Dat gebeurde tijdens de FunX Music Awards. Waarom het conflict ontstond is niet duidelijk. Beveiligers moesten een einde maken aan de vechtpartij. De feestelijkheden zijn daarna doorgegaan. Wel was een groot deel van de artiesten vertrokken.’

Boef en Ali waren uiteraard ook aanwezig, en laatstgenoemde had kennelijk niets van de vechtpartij meegekregen. Dan kun je denken ‘oké zal wel ik heb even iets gemist’, maar als je vindt dat je de imagobewaker van de gehele urban scene bent (een moedig beroep) beslis je anders. Dan ga je met je dronken harses voor de camera uitleggen hoe het ècht zit, en hoe ongekend POSITIEF de avond in werkelijkheid was.

Pijnlijke beelden. Laat het los, Ali. Sommige subculturen hebben een randje nodig, laat dat zo. Kennelijk is er geknokt, nou en? Moet dan echt ALLES weggepoetst worden door positiviteitsgoeroe Bouali???


1 reactie

  1. Bert schreef:

    Ali, de inteeltrat die geld “verdient’ met de dood van zijn ‘vader’ of was zijn opa? Nietsnut en minderwaardig stuk vreten.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: