Gevonden! Leontine Borsato handelt op elite-Marktplaats


In de LINDA. van deze week een interview (Blendle link) met onze enige echte eigen Leontine! Hierin vertelt ze onder meer dat Marco lingerie voor haar koopt in Laren, ze onlangs ‘kleiner is gaan wonen’ en een godsgruwelijke schurft heeft aan botox. Maarrr we rewinden eerst even terug naar de inleiding boven het stukkie:

Haar immer veranderende kapsel bepaalt wat Leontine Borsato aantrekt. En wat ze niet meer draagt, verkoopt ze tegenwoordig online.

Dan denken wij dus ‘leuk, Leontien zit ook op Marktplaats’. Fout! Leontine blieft natuurlijk geen doodgewone mensen op haar oprit en bovendien is de afgedragen shit die ze afschrijft ook tweedehands nog steeds heel duur. Oftewel: voor een geselecteerd publiek en dat vindt Borsato op designer-vintage.com. Check die profielpagina waarop ze op dit moment 50+ artikelen heeft staan dan! Effe wat highlights:

Hier, lachen voor in het circus toch? Oké flauw, dit heet een ‘Balmain blazer’ en voor €2399 is dit ongetwijfeld zeer muf riekende afdankertje van u.

Dit Roy Donders accessoire (sorry we zullen stoppen, interpreteer het maar als jaloezie) ‘has a little spot on the inside’ (de elite-Marktplaats is geheel Engelstalig) maar moet toch nog €1999 opleveren. Als je dat gek vindt heb je er duidelijk geen verstand van.

Is er ook voor de armlastige Gooische vrouw iets te scoren bij Leontien? Jazeker, deze BLOEDORDINAIRE jeans bijvoorbeeld, met van die neppe vlekken er in. Slechts €125 en dan krijgt u de geur van Mw. Borsato er gratis bij. Hmmm (snif snif)!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com