Schnabbel alarm! Deze non-valeurs zijn ‘bekend van’


Hoe marginaal je roem ook is, je moet er op teren, en personal branding kun je leren. Dat gezegd hebbende: TERING JANTJE wat zijn er op dat internet een zooi idioten te vinden die de toevoeging ‘bekend van…’ voor hun naam hanteren zeg! In sommige kringen schijnt iets als drs. of ir. nogal indruk te maken, maar voor deze figuren doet ‘bekend van Utopia’ kennelijk al voldoende. En het leuke is: ze zijn geeneens bekend! Of gaat er bij u wel een belletje rinkelen bij het horen van de volgende namen:

“Medium Colinda, bekend van Utopia, komt naar Wijkhuis De Steeg in Nieuwegein!”

“Deze avond hebben we in de Epic in Tilburg een special guest namelijk: DJ Brooklyn. Je kent hem ongetwijfeld als Merijn in Temptation Island!”

“Tussen de gangen van de VegaVrijdag door zal gastspreker Armanda, bekend van Utopia, vertellen over haar televisie-ervaringen.”

“Piet Wammes (bekend van man bijt hond) staat ook op de Toeristische Markt (zondag 26 augustus) met zijn Waaljutter kunst.”

“Gert-Jan, bij iedereen bekend van Utopia, draait elke dag de leukste liedjes en begeleidt op wervelende manier het Kraak de Kluis-spel in Woonmall Villa Arena.”

“Samantha Kroon: Vlammende dame, bekend van take me out! Komt een leuke dansshow verzorgen in Club Champino Drachten!”


1 reactie

  1. Just CX schreef:

    Is een beetje Amerikaans, staat niet in dit kikkerlandje

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: