Bonnie St. Claire geboekt om uit te lachen, wordt weggestuurd


Zoals we allemaal weten is Bonnie St. Claire een hardwerkende vrouw die ondanks haar persoonlijke troubles nog gewoon de bühne op klimt om haar publiek te vermaken. We zagen het onlangs nog in Utopia, waar Bon het meest ondankbare publiek van Nederland een topavond bezorgde, en zaterdag stond de zangeres in Wijk en Aalburg op een podium haar ding te doen. Tot de organisatie ingreep!

Bonnie St. Claire moest zaterdag tijdens een optreden in Wijk en Aalburg plotseling het podium verlaten. ‘Lieve schatten, ik mag niet meer zingen,’ valt in een video van het incident uit Bonnie’s mond te horen. Volgens een ooggetuige zou Bonnie zo slecht hebben staan zingen dat het publiek het niet meer aan kan horen. Onder begeleiding verlaat de zangeres niet veel later de bühne…

Zo lezen we bij Shownieuws. Dank denk je ‘Oké dit is een ouderensoos met mensen die niet op de hoogte waren van Bonnies huidige gesteldheid, kan gebeuren, pijnlijk en doorrr’. Maar nee! Het betreft hier namelijk ‘De Foute Party’ van radiozender Qmusic, een feestje waarop men hard kan lachen om ‘foute muziek’ en heel de avond ‘ohhh wat erg’ in elkaars oor mag blèren. Zo’n feestje boekt dus Bonnie St. Claire, louter om haar uit te lachen natuurlijk, vervolgens levert ze wat er beloofd is en slepen ze haar van het podium.

RECTIFICATIE: Qmusic laat aan Slebs weten dat het hier niet een feestje van de radiozender betrof, maar dat hun dj’s slechts geboekt waren voor het ‘foute feest’ door organisator VV Wilhelmina’26: ‘Qmusic is niet de organisator van het feest in Wijk en Aalburg. De organisator boekt zelf de acts en Qmusic The Party is er daar één van. Net als Bonnie St. Claire, maar zij is dus apart van Qmusic The Party geboekt.’ Oké duidelijk Q, wij snappen hem. Deze versie is wel iets minder spannend, maar om het goed te maken heeft de radiozender ook nog wat alternative facts voor uw favoriete weblog:

Q-dj Martijn Kolkman die bij Qmusic The Party draaide weet te melden dat Bonnie een half uur te laat was waardoor ze te laat startte met haar optreden. De organisator had een vergunning voor het feest tot 23:45 uur. De reden dat Bonnie moest stoppen had dus te maken met de eindtijd zoals vastgelegd in vergunning en niet vanwege haar zangkwaliteiten.

Dit verhaal staat haaks op het ooggetuige verslag van Shownieuws, maar we hopen dat het waar is. De dubbele vernedering (geboekt worden als ‘foute artiest’ EN weggestuurd worden om je zangkwaliteiten) besparen we Bonnie graag. Wordt wellicht vervolgd!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com