Vanuit dit huis werd gezin Art Rooijakkers met eieren bekogeld


Amsterdammers en toeristen, dat begint echt een nijpend probleem te worden hoor. Waren de authentieke, raarpratende, goudeerlijke en doodgewone hoofdstedelingen voorheen nog enorm blij met al die vreemdelingen in hun belangrijke stad, vandaag de dag zouden ze wensen dat ze in een anoniem dorp in de provincie woonden. De toeristen zijn namelijk met te veel, ze zijn te luid en ze weten zich niet te gedragen. Voorlopig dieptepunt: de vriendin van Art Rooijakkers die zittend in een bootje op de Prinsengracht bekogeld wordt met eieren.

“Vanmiddag was mijn vriendin met vrienden, de tweeling en een andere baby aan het varen door de Amsterdamse grachten. Een leuke middag. Totdat ze zonder aanleiding met rauwe eieren bekogeld werden vanuit dit huis (achter de boom) op de Prinsengracht.”

Aldus Art op Instagram. ‘Een leuke middag’ schrijft hij, maar DAN DENKT HIJ DUS NIET AAN DE ECHTE AMSTERDAMMERS DIE DIE HERRIE AAN MOETEN HOREN!!! Volgens de Telegraaf gaat het inderdaad om een bekend toeristenhater:

Een van de vele personen die reageren op het verhaal schrijft zich te herinneren dat zij met Koningsdag ook zijn bekogeld met eieren, vanuit hetzelfde huis. Die persoon claimt dat er een oudere dame woont die toen van mening was dat ze teveel lawaai maakten.

We baseren ons hier op de Telegraaf want de Instagram post is inmiddels verwijderd. Onbegrijpelijk want sinds wanneer bekogelen wij elkander ongestraft met eieren in dit land??? Gelukkig kon Slebs de foto nog achterhalen en daarom weten we nu precies vanuit welk huis de aanslag is gepleegd. En wie woont daar, zeker een hele nare tokkie zonder educatie? Nee. (We zeiden toch: het probleem wordt serieus, het verzet groeit, onder alle lagen van de bevolking.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com