Ben Cramer over neuken (geef die man een talkshow!)


Een wijs man genaamd Mental Theo sprak ooit de woorden ‘Elke artiest gaat vreemd behalve Frans Bauer’. De verleidingen zouden nu eenmaal te groot zijn, als zangert ben je vaak van huis, soms gebeuren dingen. Op de bank bij Eddy Keur lieten Hans Kazàn (lieverd) en Frits Sissing (goeie jongen) weten dit ab-sol-luut niet te herkennen, want ze hadden er respectievelijk ‘gewoon geen zin in’ of waren ‘te gelukkig’ om buiten de deur te neuken.

Mooizo. Goed om te horen en we geloven het meteen. Maar toch is het op zo’n moment lekker als de felrealistische levensartiest Ben Cramer ook aanwezig is om, met zijn overhemd tot de navel geopend, wat te relativeren.

Leuk ook, die indirecte diss richting Kazàn (‘Op elke potje past een dekseltje’) en uiteraard de klassieker ‘Ik kom er eerlijk voor uit’, waarmee toch immer geïmpliceerd wordt dat de ander een potje zit te liegen. Hoe dan ook: fijne babbelaar die Cramer. Waarom zit hij niet in de rolodexjes van DWDD / Pauw / Humberto? De man heeft schijt, ziet er uit om door een ringetje te halen, kan lullen.

Waarschijnlijk weet hij ook nog dingen. Meer van dit!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com