Frank Masmeijer beroofd, niemand gelooft het


Prachtig weer. Frank Masmeijer, deze dagen weer volop in de spotlights, heeft gisteren met Boulevard gebeld om melding te maken van een BRUTE OVERVAL. Wachtend voor een stoplicht nabij het Amstel Hotel (Frank was effe een happie wezen eten) zouden er diverse KOSTBARE spullen van de achterbank van zijn auto gegrist zijn. De buit bestond onder andere uit creditcards en Frank’s telefoon. Aanvankelijk zou hij met zijn telefoon (huh?) foto’s van de dader gemaakt hebben, dit werd later bij Shownieuws bijgesteld naar de telefoon van toevallige passanten. (Slim!) Mooi ook om vervolgens te zien hoe de meeleef-factor in dit verhaal to-taal uitblijft bij de mensen thuis.

Misschien is het omdat Franky bij Shownieuws even uit zijn rol schoot. De opzet was natuurlijk ‘er is mij onrecht aangedaan’, maar Masmeijer blijft toch een heertje en dus kon hij het niet laten 1. te vermelden dat hij tijdens de overval herkend werd door toegesnelde Amsterdammers (fijn Frank), en 2. dat tussen de buit ook een ‘heel duur horloge‘ zat. De totale lijst van spulletjes die dit slachtoffer bij zich droeg komt hiermee op:

– tas
– colbertjasje
– dure apparatuur
– iPad
– iPhone
– geld
– heel duur horloge
– foto’s
– creditcards

Dat is nogal wat voor de gewone mensen in Nederland, en dan te bedenken dat deze drugsbaron heel veel kinderen VERSLAAFD HEEFT GEMAAKT! U raadt het al, op Facebook blijft de sympathie voor Frank een beetje uit. Opzet mislukt, dit had je misschien beter zonder media kunnen regelen Frank…


1 reactie

  1. Ron schreef:

    Frankie, ik zou niet zo veel meer vertellen en een beetje in de schaduw blijven.
    Wij gaan toch ook nog maar eens een bakje koffie drinken tóch…..iedereen weet waar je zit zelfs op het strand bij Huis ter Duin
    Dus neem eens contact op ja…………….

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: