Deze meneer wil best met Gordon trouwen


Met veel plezier hebben we het bericht tot ons genomen dat Gordon – mental issue – Heuckeroth wil trouwen met iemand ‘zonder mental issues‘. Geïnteresseerden kunnen zich melden, een team van vrienden / deskundigen zal zich over de gegadigden buigen en uiteindelijk zal de zangert op 22 november in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje stappen met een nu nog onbekende man. Oh ja, het is voor de tv. Hadden we dat nog niet gezegd?

De opmerking ‘wie wil er nou met Gordon trouwen’ is nu al de meest gehoorde zin bij de Nederlandse koffieautomaten, want Durf, Moed en Sprongen in het diepe worden nu eenmaal niet gewaardeerd in dit burgerlijke schijtland. Wij wilden daarom aantonen dat er heel veel mensen interesse hebben in deze leuke en avontuurlijke man, en speurden de hele ochtend naar openbare aanmeldingen voor de show op internet. NOU DAT VIEL NOGAL TEGEN! Slechts één konden we er vinden:

Wel in overvloed aanwezig: een bepaald type vrouwen dat een geslachtsverandering overweegt (ha ha ha…) of Goor subtiel wijst op zijn eerdere geflirt met de heteroliefde. Goed punt, hoe zit dat nou Goor??? Één iemand heeft het echt begrepen, en stelt een heel ander traject voor:

Misschien is dat inderdaad een beter idee. En bovendien: hij heeft stiekem al iemand lieve mensen!!!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com