Dochter Matthijs (DWDD) maakt Business Class met boeren


Kent u zangeres Maan nog? Die won een of andere talentenjacht op de tv, en omdat haar vader regisseur van Pauw is mocht ze als enige talentenshow-gekkie everrr meerdere keren komen zingen in de talkshow. Grappig hè? Gelukkig is nepotisme toch niet altijd de standaard in Hilversum. Zo moet de dochter van DWDD-icoon / Grootste Nederlander Ooit Matthijs van Nieuwkerk gewoon onderaan de ladder beginnen, dat wil zeggen in een of ander kapotgesponsord Business Class-achtig programma over de agrarische sector.

Check die programma omschrijving:

FoodMakers is er voor een ieder die geïnteresseerd is in de herkomst van ons dagelijks eten. Voor de agri- en foodsector zelf, maar vooral ook voor de betrokken consument.

Dan weet je het wel: bij dit programma ligt de nadruk iets minder op de inhoud, en iets meer op de promotie / marketing / voorlichting / money makerij-kant van het hele agrarische gebeuren. Tel daarbij op dat FoodMakers op zondagochtend (!!!) uitgezonden wordt en je weet het zeker: Jet van Nieuwkerk gaat iets heel anders doen dan haar vader. Al zouden we het wel leuk vinden als Jet van huis uit de instructie heeft gekregen toch iets van verheffing in deze reclamefuik te monteren, bijvoorbeeld een leuk onontdekt Amsterdams bandje dat zingt over Hollandse groenten, of dat 12 boeren een bewerking van Verdi ten gehore brengen ofzo.

Succes Jet, leuk!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com