Haha Amanda uit de Gouden Kooi praat als Theo Hiddema


De Gouden Kooi. Het stamt alweer uit 2006 maar voelt nog als gisteren. Wat… niet? Nou voor ons wel!!! Terror Jaap, Amanda, schoonmaakster Palma, Brian en zijn single, schitterend. Om het geheugen even op de frissen hier een stukje van de eerdergenoemde Amanda Balk. Kijk het maar even, want we komen er later op terug:

Leuk hè? Echt zo iemand die u in het dagelijks leven niet zo 123 tot uw inner circle toe zou laten, maar dankzij John de Mol weten we nu wel hoe dit soort mensen leven. Sterker nog: door één seizoen Gouden Kooi en tal van andere realityprojecten hebben we best een aardig beeld gevormd van bijvoorbeeld de vocabulaire van de mensen in dit soort programma’s. We schrokken ons dan ook de pleuris toen we in het AD de volgende quote van Amanda Balk lazen, over haar nieuwe bikinilijn (ha!):

“Zelf kan ik al jaren niet slagen als het om zwemkleding gaat. Ik koop het eigenlijk alleen via internet in het buitenland. Er zijn wel leuke setjes, maar die zijn voor mij te gewoon. Er is op dit gebied zo weinig variatie. Treurig gewoon! Meestal gaat het om dezelfde bikini’s, maar met voor de zoveelste keer alleen andere kleuren. Ik houd nu eenmaal van badkledij die mijn figuur benadrukt en wil niet doorsnee maar mooi worden gevonden aan de vloedlijn of in het water.”

Badkledij!
Vloedlijn!

Heeft Amanda zich een jaar op laten sluiten bij de nonnen in Vught ofzo? Wat is dit voor taal??? Voor wie denkt dat dit niet Amanda’s woorden zijn èn dat Amanda die nieuwe bikinilijn ook niet zelf ontworpen heeft, fout:

“Heus, dit is honderd procent Amanda. Volledig mijn eigen werk en smaak.”

Heus!

Amanda wat de fok is hier gaande, we herkennen je helemaal niet meer! Badkledij, vloedlijn, heus… is dit Theo Hiddema in het lichaam van Amanda Balk ofzo? Wel leuk dat Amanda haar extra sexy bikinilijn ook in kindermaten op de markt brengt. Als wij een tendentieuze website waren geweest hadden we ‘Amanda ontwerp sexy bikini’s voor kinderen’ boven dit artikel gezet. Maar zo zijn wij dus niet.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Afrosjaak schreef:

    Nee dit is niet Amanda.
    Amanda is from the block
    Je kan het meisje uit de straat halen maar niet de straat uit het meisje.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: