Lil’ Kleine wordt uitbater van FEBO filiaaltje


Een eigenschap die alle rijke niet-ondernemers delen is dat ze op enig moment allen ondernemer willen worden. Wij denken bij die term vooral aan struggelende, bloedchagrijnige mkb-figuren maar kennelijk schuilt er iets in dit vak wat leuker is dan voetballen / rappen / heel rijk worden zonder diploma. We zagen het o.a. al bij Gregory van der Wiel (faaal!!) en nu meldt ook Lil’ Kleine zich… Uit de Playboy van deze maand (Blendle link):

“Maar ik investeer veel, in samenspraak met een heel team waar ook mijn advocaat en mijn vader in zitten. Ik ben nu bezig met een frietzaak op het Rembrandtplein, die van de vader van mijn beste vriend was en die hij na zijn dood heeft overgenomen. We willen zijn vader daarboven – (Lil’ Kleine kijkt richting hemel) – trots maken.”

Leuk hè, dat naar boven kijken? Laatst op de radio sprak Lil ook al de woorden ‘als god het zegt’ dus met wat geluk hebben we er binnenkort nog een reli-gekkie bij ook! Maar daarover een andere keer, nu eerst over die snackbar.

Een ‘frietzaak op het Rembrandtplein’ aldus Lil, en dat kunnen er eigenlijk maar twee zijn: Dobben’s Eetsalon of de FEBO. Eerstgenoemde is de etalage van een krokettenboer en daar hebben ze al een eigenaar, dus waarschijnlijk heeft de beste vriend van Lil’ Kleine een franchisenemer-schap van de FEBO geërfd. Waarmee hartelijk gefeliciteerd!

Deze horecagelegenheid is namelijk 1. een gegarandeerde goudmijn, dronken mensen bestellen extra en 2. een bekende hotspot van beroemd Nederland. Kijk maar:

Zo krijg je de FEBO mee om 04:30 uur #hazes

A post shared by MoniQue Noël (@moniquenoell) on

Volle bak hè? U begrijpt: als het rappen straks opdroogt zit Lil’ Kleine alsnog gebakken. Ik heb friet, en saus, en friet, en saus sorry te flauw.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com