Foto! Deze dj’s saboteren Ferri Somogyi


Dat was lachen gisteren. DJ / GTST-mastodont Ferri Somogyi deed in de Panorama zijn beklag over zijn collega dj’s, die uit pure jaloezie met zijn ‘snelheidsknop’ rommelen, stekkers uit zijn apparatuur trekken en expres alle hitjes al draaien voordat Ferri opkomt. Ferri’s wapen hiertegen? Een ferme handdruk! Enfin, leest u het verhaal vooral zelf even, het is hilarisch.

Zoals u op de foto ziet hebben we de schuldigen inmiddels gevonden.

Zuur om te zien hoe nu iedereen zich tegen deze man keert. Volgens een (JALOERSE) evenementenorganisator op Facebook valt er namelijk nog wel wat af te dingen op de kwaliteit van Somogyi:

En het MISGUNNENDE djguide.nl heeft zelfs zijn hele agende gedelete uit pure AFGUNST. Erg hè hoe dat gaat in het wereldje? Zelfs de reaguurders van ouwe wijven-blaadje Privé lachen Rik de Jong uit Meerdijk vierkant uit, dus dan weet je dat Nederland definitief klaar met je is. Misschien kan de moeder van Noud de situatie nog redden…?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com