Hé Wes en Yo, waar zijn die ‘rijen’ voor jullie nieuwe toko dan?


Nog 7 nachtjes slapen en dan is het zover, dan opent XaXa, het nieuwe restaurant van Wesley en Yolanthe op Ibiza. Ongetwijfeld zal deze tent, gerund door een familie die DRIE VERSCHILLENDE ACHTERNAMEN hanteert (iets te verbergen ofzo, wtf) een succes worden, maar je kan het ook overdrijven natuurlijk. Zo sprak de Telegraaf met Sneijder en dit is wat hij zei (Blendle link):

De eerste dag voor het publiek is 16 juni, maar de kans om daarvoor nog een tafeltje te krijgen is verkeken. Wesley: ,,Als je aan iets nieuws begint, hoop je dat de mensen je weten te vinden. Je gaat ervan uit dat de mensen wel nieuwsgierig zullen zijn, maar via de site staan ze nu al in de rij!’’

‘Nu al in de rij’ dat klinkt goed, het ANP gaat er meteen los op. Hier in Nederland denk je dan aan één, twee, drie weken volgeboekt, maar op Ibiza moeten we de uitdrukking iets losser interpreteren zo blijkt. Zo is er op de openingsavond v.a. 22 uur nog volop plek en ook de hele middag tellen we 0 bezette stoeltjes. Bron: het reseveringsformuliertje op xaxarestaurant.com, en dat vertelt ons nog veel meer:

16 juni – 13 reserveringen
17 juni – 0 reseveringen
18 juni – 0 reseveringen
19 juni – 0 reseveringen
20 juni – 0 reseveringen
21 juni – 0 reseveringen
22 juni – 0 reseveringen

Tja. Rijen, rijen… Die Wesley weet het wel te verkopen hè of nie?! In hetzelfde artikel meldt Yolanthe overigens dat het personeel allemaal dezelfde make-up zal dragen. Dat vinden wij dan weer een briljant idee, we verheugen ons op de foto’s van het klasje dat door Yolanthe geleerd krijgt hoe het spul op te smeren.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com