Glennis Grace raaskalt om internationaal succes


Geinig om te zien wat er gebeurt als iemand na jarenlang steady doorploeteren opeens de wind in de rug krijgt qua carrière: men wordt gek. Ooit trok Glennis Grace de aandacht omdat ze midden in de nacht ruzie zat te maken met onbeduidende mensen op Twitter, nu lonkt een internationale carrière en raken de chemische processen daarboven in de kokosnoot opeens gruwelijk verstoord.

Het begon allemaal met Glen’s vertolking van Whitney Houston. Die viel Nicki Minaj ook op en daarom zou ze een like op haar gegooid hebben (die vervolgens nergens terug te zien is maar hey laten we het gezellig houden). Over deze like mocht Glennis komen vertellen op tv, iedereen was dolgelukkig en BAM de eerste show in de VS staat inmiddels gepland. Op Facebook roept de zangeres heel Amerika op om te komen kijken, zodat ze zeker niet voor een lege zaal staat als bedankje voor alle waardering.

Dit weekend in het AD (Blendle link) gaat het ook weer over het naderende Amerikaanse succes:

“Dit voelt als een nieuw begin, zo spannend. LA, de stad met de musicvibe, de fashion. Ik hou sowieso van Amerika. De taal, de mensen, het how aaaare you? Ik weet ‘t, veel is fake, maar liever nep dan chagrijn.”

Holy shit, zelfs van de Amerikaanse omgangsvormen wordt Glennis al hysterisch, als dat maar goed gaat met het hartje, als ze straks op haar hotelkamer in Los Angelos zit. Maarrr het gaat nog verder:

“Ik ga erheen om te knallen. Om mensen te ontmoeten. Zij die iets kunnen betekenen. Ik ben me ervan bewust dat er praatjesmakers zijn en ratten, want die zitten overal.”

Goezo Glennis. Is er ook nog ruimte voor relativering? Jazeker!

“En weet je, misschien gebeurt er wel helemaal niks, ik blijf die nuchtere tante uit de Jordaan die heus niet denkt dat ze zomaar een wereldster wordt.”

Ho jee, horen we hier toch een soort van reserve, kan dit avontuur ook nog mislukken zonder blijvende schade? Ben je gek:

“Ik ga Amerika veroveren, echt. Ik wil dat de hele wereld mijn stem hoort.”

Haha! Mooi hè die tegenstrijdige mededelingen? Deze vrouw heeft ze duidelijk niet meer allemaal op een rijtje. Geheel begrijpelijk, wij zouden niet anders reageren als we een like van Nicki Minaj hadden gehad. De manager van Glennis staat er gelukkig helemaal hetzelfde in:

“We gaan eerst een strategie bepalen en een team in Amerika samenstellen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.”

Bam! Team! Samenstellen! Er wordt niks aan het toeval overgelaten en da’s mooi, al baart het nu volgende ons wel wat zorgen. Glennis heeft de liefde van haar leven namelijk keihard aan de kant geschoven omdat ze nu even belangrijkere shit aan haar hoofd heeft:

“Ik heb ervaren dat je de liefde van je leven kunt tegenkomen, maar gedwongen wordt deze in een laatje te stoppen omdat de tijd nu niet daar is. In ons geval vanwege onze carrières. Wij hebben nu geen tijd en energie voor een relatie. Hoe gek wij ook op elkaar zijn. Misschien ooit, de tijd zal dit leren, want hij is de liefde van mijn leven en ik die van hem.”

Als we dit interview in vijf woorden zouden moeten samenvatten dan zouden we gaan voor ‘rotsvast vertrouwen in fucking alles’. Als bonuswoord zouden we kiezen voor ‘verstandig’ en het leesteken wordt toch een ‘?’. Stop de tijd.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com