Wietze (van Mattie) aan de zuip in Zwolle


Breekie breekie in de Telegraaf vandaag: Marieke Elsinga, thans hulpje van Humberto Tan in RTL Late Night wordt de nieuwe sidekick van Mattie – Tesla – Valk op Qmusic! De Telegraaf weet het echt echt echt héél zeker, en als het Marieke niet wordt dan toch zeker wel Wim van Helden. Oké, dankjewel Evert. Maar de ECHTE VRAAG in deze kwestie is natuurlijk: hoe gaat het nu met Wietze?

Dik een maand geleden bleek zijn professionele wederhelft buiten hem om 600k en een Tesla uitonderhandeld te hebben bij Qmusic, voelde Wietze zich genaaid en sindsdien zit hij ‘ziek‘ thuis. Een situatie die een beetje begint te schuren bij de (mogelijk toekomstige) werkgever van De Wietz, maar ook bij de mensen thuis die vooral denken: gaat het nog wel een beetje met onze Wietze? Hier het antwoord:

Kijk eens aan, een week na het Qdrama was De Jager al weer lekker aan de zuip in zijn nieuwe hometown Zwolle, getuige bovenstaande comment op deze Facebookpost van Indebuurt Zwolle. Goed om te horen! We dachten even dat hij bibberend en depri op de bank naar oude Mattie & Wietze mp3tjes zat te luisteren, maar godzijdank komt hij ook wel eens buiten en wordt er zelfs voorzichtig gefeest.

Oh ja. Dat ‘zo aardig is hij niet’ kunt u trouwens negeren, als bn’er doe je het nooit goed en HALLO deze jongen heeft nogal wat meegemaakt hè Bettina…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com