Privé out Dirk Zeelenberg als ultieme geldhoer


Dirk Zeelenberg, voor velen bekender als ‘die dikke van Divorce’ boert lekker de laatste tijd. Weliswaar staan er geen tv optredens / films gepland maar in plaats daarvan maakt Dirk gewoon ALLES WAT HIJ DOET te gelde. In de Privé van deze week een ontluisterend overzicht (Blendle link) waar we op een bepaald complex niveau toch ook wel weer bewondering voor kunnen opbrengen.

Check hier de creatieve inkomenstenbronnen van Dirk:

  • Dirk kan u in de echt verbinden als trouwambtenaar. Dat doen meerdere bn’erts, Imca Marina leent zich bijvoorbeeld geheel gratis voor dit doel, maar Dirk wil er 2650 euro voor hebben. Katjing!
  • Dirk bedong tonnen korting bij de aankoop van een vakantievilla (kassa), werd vervolgens het gezicht van het vakantiepark (kassa) en in het bijbehorende reclamepraatje op de site gooit hij zijn eigen villa in de verhuur, voor als hij er even niet is (kassa). Godverdomme Dirk wat ben jij slim!
  • Dirkie sprak een commercial in voor Hyundai en getuige deze foto werd hij betaald met een Hyuandai Santa Fe ter waarde van minimaal 56k. Dirk over zijn waggie: “Een prachtig model, heel compleet uitgerust.” Prettig geregeld!
  • Hadden we al gezegd dat Dirk trouwambtenaar is? Oké. Nou, voor als het huwelijk toch niet zo lekker loopt kunt u Zeelenberg ook inhuren als scheidingsmediator zo weet Privé. Slimpie slim! Zo verdient Dirk dubbel aan de ups en downs van zijn trouwe fans, die keer op de knip mogen trekken voor de acteur.

Deze man heeft gewoon door hoe bekendheid kan werken en heeft besloten zich niet meer in te houden.
Bewondering is wat hier past.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com