Donny Roelvink en Halina Reijn: 2 zielen, 1 kliniek


We weten niet hoe het bij u zit, maar wij worden altijd heel gelukkig van wat onverwachte vrijages tussen de high en de low culture. Theatervrouw Halina Reijn die een kliniekje deelt met reality-proleet Donny Roelvink bijvoorbeeld. Op Instagram zien we dat hier dus gewoon sprake van blijkt te zijn!

Super blij met het resultaat.! ? #wit

Een bericht gedeeld door Donny Roelvink.⁶? (@donnyroelvink) op

Ziet er goed uit hè, die witte bek vol tanden! Getuige de foto op Instagram hoefde De Don niks af te rekenen, en dan vragen wij ons altijd af welke bn’ertjes zich nog meer hebben laten verleiden tot een gratis behandeling bij deze toko. Nou dat zijn er heel veel hoor! Maria uit Modemeisjes met een missie (???), Kimberley uit Echte Gooische Meisjes (???), Graziella Ferraro (???) en ook Halina Reijn (Toneelgroep Amsterdam). Lees maar:

“Ik nam een reinigings behandeling voor mijn tanden. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Sanne van Groningen heeft me geholpen en ze was erg lief, zeer deskundig en nauwkeurig. Ook heeft ze me alles verteld over de BriteSmile behandeling die ik zeker in de nabije toekomst zal ondergaan!

Dank WIT, ik kan weer lachen!

Groetjes,

Halina Reijn”

Leuk hè dat ‘groetjes’? Wij zijn ook blij dat Halina eindelijk weer kan lachen en vragen ons af of de BriteSmile behandeling inmiddels al ondergaan is. Het klinkt als een vervolgdingetje dus misschien is het een leuk idee om samen met Donny te gaan!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Deenigereaguurder schreef:

    Shocking!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: