Ghe. Arie Boomsma snapt ‘Unnecessary Censorship’ niet


In dit leven werkt het zo: òf je hebt spieren, òf je hebt hersens. Allebei kan niet en mensen die de suggestie wekken van wel zijn leugenaars en niet te vertrouwen. Dit gaat natuurlijk over Arie Boomsma en zijn vrouw Romy. Het koppel plempte een vakantiefoto van hun peuter op Instagram en kreeg vervolgens half Nederland (en België) over zich heen. Reden: mevrouw Boomsma had bloemetjes op de tepels van haar kroost geplakt.

Dan heb je de poppen dus aan het dansen, want: kindertepels zijn nooit en te nimmer seksueel, door ze af te balken wek je de suggestie van wel en ben je dus zelf ook een soort pedo. Een zeer sluitende theorie, die mevrouw Romy beantwoorde met een gigantisch verhaal ZONDER HOOFDLETTERS waarin ze uitlegt dat ze haar kindje juist wil beschermen tegen ‘ogen die er op een verkeerde manier naar zouden kunnen kijken’…

Lief, lief showbizzkoppel, dit had zoveel eenvoudiger gefixt kunnen worden:
1. Gooi gewoon geen foto’s van je kroost online, zieke malloten.
2. Verdiep je in het internet. Dan had je de term Unnecessary Censorship gekend, had je dit geintje nooit uitgehaald en was er NIKS aan het handje geweest.

Oh ja. Wie wil weten hoe beschermend Romy omgaat met haar koter op social media moet trouwens vooral even dat Instagram profieltje checken. (Verboden voor pedo’s!)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com