Goedzo. Wesley Sneijder zet piemelgluurster op haar plek


De officiële opening van Wes en Yo’s club XaXa op Ibiza is inmiddels een feit en als we de posts op Instagram moeten geloven wordt hier een vrij hysterische dining exprience aangeboden:

Jezus, zo krijg je toch geen hap door je keel? En een dj, en een dozijn danseressen, calm the fuck down Yolanthie! Anywaytjes. De reviews op Facebook druppelen ook al binnen en de meeste mensen kunnen deze zigeunerkermis wel waarderen dus dat is goed nieuws voor het ondernemende koppel. Goed ook om te zien dat Wesley géén boodschap heeft aan Nederlandse vrouwen van een bepaalde leeftijd die huilie huilie doen omdat ze na lang gluren een stukje Spaanse zweetpiemel op hun netvlies hebben weten te krijgen. Nee echt, lees maar:

En zo is het. Nooit toegeven aan de ‘oh my god ik zag iets’-maffia, dan moet je maar niet kijken.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com