Genaaid door Privé, Andy van der Meijde is het


Man man man, de roddelblaadjes de roddelblaadjes. Wij dachten nog heel naïef dat weekblad Privé de altijd sympathieke Andy van der Meijde wilde behoeden voor negatieve publiciteit, toen ze vorige week een follow upje over de mislukte hereniging met zijn dochters publiceerden en binnen een minuut weer offline haalden (CENSUUR!). Nou lieve lezers, de werkelijkheid is weer eens vele malen smeriger.

Het scenario ‘roddelblad regelt hereniging tussen celeb en vergeten dochters, verzwijgt daarna de felrealistische uitkomst (dochters willen geld en haten Andy) uit liefde voor de ster’ kan namelijk vervangen worden door ‘roddelblad hitst geldbeluste ex van celeb op en stuurt aan op ontmoeting met vergeten dochters, ziet vervolgens hoe alles (verrassing!) misloopt en spaart het nieuws op om zo twee keer te kunnen scoren over de rug van de lieve celeb‘.

In Boulevard hoorden we namelijk dat 1. Privé de emotionele ontmoeting geënsceneerd had (een wanhopige Andy: ‘dan maar met Privé erbij‘) en 2. Er vanaf het eerste moment een geldbeluste advocaat ten tonele verscheen om euro’s te eisen. Onmogelijk natuurlijk dat de meegereisde Privé-journo dit niet wist, zeker omdat ze zelf die leipe ex gebeld hebben om te vragen of Andy ‘es lang kon komen. Oftewel: naaistreek van de Privé. Andy:

“Het lijkt er op dat het een lokkertje is geweest, dat ik daarheen ben gehaald om met haar advocaat te kunnen gaan praten.”

Maar goed. Deze week dus eindelijk de negatieve afloop van de hereniging groots in Privé, ze wisten het al drie weken maar toch, en kijk er is NOG een geil follow upje over het verhaal getikt, hoe zeer kun je als goeiige ex-voetballer genaaid worden door een roddelblad???

De pipo die al deze meuk optikt (en mee is geweest naar Italië) is trouwens Edwin Bredius, een totale nono met hoog cholesterol die AL zijn paparazzo vriendjes al eens gevraagd heeft of ze hem ook een keer op de foto willen zetten (lees: wil zelf graag beroemd zijn, verwarde geest). Zieke wereld.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com