Fred van Leer flest Nederland met nep infuus


Wanneer een bn’ert mysterieus gaat doen over het eigen welzijn weet je dat er stront aan de spreekwoordelijke knikker is. Ali B. heeft een kromme teen en dat weten we omdat hij dat al 12x op tv heeft laten zien, Gordon heeft alle ziektes die een mens kan hebben en vertelt daar graag over, en Sylvia Geersen hoort stemmen en die stemmen die zijn er altijd. (Oké dat laatste heeft nergens gestaan maar weten we van een bron.)

Alle alarmbellen gingen dat ook af toen bleek dat Fredje van Leer in een buitenlands ziekenhuisbed KAPOT lag te gaan inclusief dramatische foto op Instagram, maar hij er verder NIKS over kwijt wilde:

Wat het icoon had (opgelopen) mochten we niet weten, alleen dat het heel erg was (zie: INFUUS) en #pfffff. Wel jammer dat dat infuus ten eerste geen infuusdopje had en Fred dus zomaar langzaam dood zou kunnen bloeden, ware het niet dat het verrekte ding ook helemaal niet aangesloten is, dat wil zeggen: wat u ziet is een infuusnaald, het daadwerkelijke infuus ontbreekt.

Weten we dat ook weer, niks aan de hand lieve mensen! En dank voor het doorprikken van dit aandachtsinfuus, zusters (m/v) van Instagram / Facebook:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com