Jody Bernal is terug! (en warmt stokoud Sandra Reemer-hitje op)


Gelukkig. We dachten even dat Jody Bernal zijn professionele carrière vaarwel had gezegd door als parodie van zichzelf op te treden in New Kids. Zo’n move is vaak grappig maar markeert nog vaker het einde van iemands professionele loopbaan. Zie ook: Peter Jan Rens die zich in de VPRO komedie TV7 (2002) liet neerzetten als dronken showmaster en Marco Bakker die zichzelf in Seth & Fiona (1994) belachelijk maakte in de rol van geflopte artiest. Zelfspot als laatste redmiddel voordat het licht definitief dooft…

Maar goed, genoeg filosofie voor nu. Jody Bernal is dus terug! De verwachtingen van zijn nieuwe single La Colegiala zijn hoog, want ‘iedereen is enthousiast’. Da’s logisch want dit liedje heeft zich dan ook al tig keer bewezen in het verleden. Kan Jody nog zo leuk kletsen over zijn nieuwe carrière als producer (Bernal produceert enkel shit waar als hij als dj ‘ook wat mee kan’, slim!), Google weet meer:

Zo werd het nummertje in 1975 al vertolkt door Los Ilusionistas, Gary Low ging er in 1984 mee aan de haal, Sandra Reemer besloot er in 1990 nog eens overheen te gaan en dan laten we alle 1001 minder geslaagde vertolkingen nog buiten beschouwing.

Geeft niks Jody, een combeack is een comeback en alles is beter dan jezelf voor schut laten zetten in een puberkomedie. Welkom terug in de showbizz!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com