Gelekt! Eerste Zomergast is Rosanne Hertzberger


Geef toe: bij de VPRO begrijpen ze dat internet ook steeds beter. Zo is er hedenochtend een filmpje op Facebook verschenen van Janine Abbring die nèt niks vertelt over wie de allereerste Zomergast van dit seizoen gaat zijn. Iets over ‘ze is tegendraads en zou woest worden in een groentewinkel, speculeer maar lekker in de Facebook comments mense!!!’.

Wij vinden dat niet echt VPRO-achtig, dat slijmen om comments / likes en kennelijk zijn we niet de enige. Uit betrouwbare VPRO bron vernamen wij:

Lieve Achterwerk. Ze willen nog meer dan vorig jaar een dingetje maken van wie de zomergasten zijn. Totale onzin en bloedordinair vind ik en velen met mij, dus hierbij verklap ik het alvast tegen jullie: het wordt schrijfster Rosanne Hertzberger. Doe er je voordeel mee, hopelijk helpt dit de Lubachisering van onze mooie omroep een halt toe te roepen. What’s next, een Buitenhof vlog waarin Marcia Luyten haar collega’s oproept aan een of andere challenge mee te doen? Groetjes Anoniempje”

Neem van ons aan: deze bron is betrouwbaar.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com