GTST rel: meisjesidool (automutilerend) ♥ asielzoeker (arts)


In 1990 werden alle telefoonnummers in Nederland 10-cijferig, en om de mensen daar op te wijzen was deze ‘omnummering’ destijds een verhaallijntje in de soap Onderweg Naar Morgen. (Echt waar!) Nou, dat omarmen van actuele thema’s is nog steeds een dingetje, alleen bij GTST maken ze het wel heel erg bont.

Daar hebben ze namelijk hun vaste kijkertjes nogal BOOS gemaakt. Dit door het ultieme meisjesidool uit de soap, ene Buddy Vedder, eerst te laten automutileren en er nu weer een extreemlinks pro-AZC gekkie van te maken. Wel mooi dat de esthetiek nooit helemaal uit het oog verloren wordt, zo ziet automutileren bij GTST er zo uit en dit is hoe de soap de Antifa beweging in beeld brengt (tel die Palestina sjaals). Kan het liever? Zekers.

Zo is de asielzoeker die dit ‘actuele’ verhaallijntje in gang zette het karakter Amir Nazar, een extreem ABN babbelende Starbucks hipster die ook nog eens arts is. Ho ho, dat kan toch!?!? En bij sommige mensen slaat die taalcursus gewoon extreem goed aan. Prachtig. Ook leuk om te zien hoe gebalanceerd RTL Boulevard de ophef vervolgens in beeld brengt, en hoe boos men dáár dan weer over wordt. Volgende keer maar weer gewoon een geheime affaire en aanstaande echtscheiding doen, jongens? Schoenmaker blijf bij je leest.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com