Monique Smit gaat meer de Pink Floyd kant op


Monique Smit kennen we natuurlijk allemaal van de hits ‘Maak je move’ (met Tim Douwsma), ‘Blijf je vanavond’, ‘Dans’ en het edgy ‘Vrouwenalfabet’ (heel veel G’s zeker, ha!), maar de zangeres ontwikkelt zich. Zo schuift ze steeds meer op richting de progressive rock, zien we in een item op Telegraaf VNDG.

Dit is dus de oude Monique Smit, om u even een beeld te geven.

Het filmpje waarin Monique uit de kast komt als Pink Floyd-liefhebber is trouwens een bizar item waarin ze een modern huis in de zeik neemt wegens ‘geen ramen ik zou er deprussief van worre!’, en ze vervolgens bijdraait als de eigenaar haar een lesje architectuur 1.0 voor beginners geeft. Of deze rare ommezwaai er ingeschreven is omdat het zo mooi correspondeert met de muzikale switch die Monique maakt (van zangeres lichte muziek naar -> psychedelische rockbitch) weten we niet.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com