Net mensen! Barbie loopt nakend door huis (FILMPJE)

Van nature plaatsen we beroemdheden toch een beetje op een voetstuk, maar eigenlijk is dat nergens voor nodig. Het zijn namelijk net mensen, die op donderdagochtend in hun blote kut door het huis waggelen ZOALS WIJ ALLEMAAL WEL EENS DOEN.

Dit geldt ook voor Samantha de Jong aka Barbie van Michael, die op Facebook een filmpje plaatste waarin ze in de veilige omgeving van haar eigen woning haar kroost toezingt. Wanneer er een spiegel in beeld verschijnt zien we echter dat de jonge moeder in principe gewoon NIKS aan heeft!

Leuk, ontwapenend en boeie (voor wie het toch wil zien: 1:10).

We hadden zo een leuk filmpje gemaakt en gezongen voor Milano stond me geluid weer uit 🤣 kan maar weer 1 iemand overkomen en dat ben ik voor de rest vond Milano het allemaal heel erg leuk en voelt ze jarig haha😍😍😍

Posted by Samantha & Friends on Wednesday, June 28, 2017

Zie ook:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *