Peter Jan Rens en Virginia openen TWEE winkels


Kijk. Je zou er ook moedeloos van kunnen worden. 101 keer (bijna) failliet gaan, van vakantiepark naar vakantiepark trekken omdat je overal onbetaalde facturen en schuldeisers hebt zitten, Emile Ratelband die je dan wel in elkaar wil beuken, dan wel je geld FYSIEK wil komen halen… nou, zo niet het stel Peter Jan Rens en Virginia hoor!

Het celebritykoppel gaat namelijk onvermoeid verder met het doen van zaken, en opent volgende week een nieuw imperium. Dat wil zeggen: ze openen een kledingwinkel in het mooie Leerdam, een vestiging in het sjieke ‘s-Hertogenbosch volgt later.

Schitterend toch, dat er nog ondernemers zijn die mogelijkheden in plaats van problemen zien? En nee, dan doelen we niet op de twee realitygekkies maar op de verhuurders die hun panden beschikbaar stellen voor dit soort handel. Oh ja, een inventaris is trouwens nog welkom, iemand die er nog van af moet? (Heerlijk hè dat volkse.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


4 reacties

 1. Andre schreef:

  Er is toch in heel Nederland niet 1 normaal mens te vinden die deze 2 leugenaars nog gelooft.?
  Enne, meneer de curator………. hoe rijmt U dit met een gefailleerde Rens ??

 2. Deenigereaguurder schreef:

  Echt lachwekkend en triest tegelijk
  Bonnie and Clyde

 3. Han schreef:

  Zeker 75% van onervaren starters in de kledingbranche gaan failliet.
  Wat een kansloos stel, ik voorspel nog voor het einde van dit jaar zijn de winkels dicht of onderhevig aan langdurig niet betaalde rekeningen

 4. A. Kalff schreef:

  Net politie bij de winkel in Leerdam. Winkel gesloten. Weer failliet?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: