Beveiliger RTL Late Night kent Monic Hendrickx niet


Sinds we Monic Hendrickx in RTL Late Night naast Enzo Knol non-verbaal KAPOT zagen gaan om zoveel non-talent kan ze eigenlijk niks meer fout doen bij ons. Alleen de aanblik van Monic naast het akelige kind dat uitlegde waarom hij zijn poot had gebroken voor de views was genoeg, het contrast kon niet groter, qua dingen kunnen in het leven. Onderstaande beelden sneden dan ook door onze ziel:

IEDEREEN, echt ELKE malloot, ALLEMAAL mogen ze bij RTL Late Night gewoon doorlopen, maar mevrouw Hendrickx wordt gedwongen haar naam te noemen zodat een of andere beveiliger in zijn papiertjes kan staan rommelen. Let wel: 4 gouden kalveren, 4 x een best actress award, Beeld en Geluid awardje, Australian Film Institute Award, inside film award èn een Prix de FUCKING Europe hè!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com