Weer kogelgat. Wie wil Gerard Joling dood???

Oké soms is hij wat hinderlijk aanwezig maar geloof ons: als ‘ie dood is gaan we hem nog missen ook. Het lijkt ons dan ook niet de bedoeling dat Gerard Joling zomaar doodgeschoten wordt. Toch lijkt dat het rotsvaste plan van bepaalde individuen, getuige de recente gebeurtenissen. 28 mei jongstleden: Zanger Gerard treft een KOGELGAT aan op de bumper van zijn auto. Zelf denkt hij dat de auto een dag eerder tijdens Toppers in Concert (thema: Wild West) beschoten is.

Sommige mensen hebben het thema van de Toppers 'Wild West' wel heel letterlijk genomen. Ben vanmorgen erg geschrokken toen ik op de bumper van mijn auto een kogelgat ontdekte.

Posted by Gerard Joling on Sunday, May 28, 2017

Dat zou zomaar eens niet het geval kunnen zijn, want op Instagram plempt Geer nu weer een foto van een kogelgat in zijn EIGENSTE WONING aan de Uiterweg te Aalsmeer. De Telegraaf houdt een kleine slag om de arm (stijlbreuk!) en tikt:

Onduidelijk is of dit bij de Topper thuis in Aalsmeer is.”

Nou, dit is duidelijk de tuin van onze Geer hoor, zie onderstaand Streetview plaatje:

Grote kans dat er dus vanaf het water geschoten is, een plek die gewoon bereikbaar is voor idioten op een zelfgebouwde partyboot EN IEDER ANDER MET KWADE BEDOELINGEN (zie onder). Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Zie ook:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *