Brard wilde niet naast Paay in de OP = OP Voordeelshop


Sommige mensen denken dat met de ouderdom ook een zekere mildheid intreedt. Zo van ‘wat maakt het ook allemaal uit’, ‘laten we het vooral gezellig hebben met elkaar’ en ‘geen zin meer om me druk over te maken’. Als we echter kijken naar het overjarige bn’er gilde dan neemt de overtuiging toe dat deze theorie een regelrechte HOAX is. Meest recente voorbeeld: Patty Brard ‘klapt uit de school’ in Ranking the Stars. Of: iets met corrigerend ondergoed en een Wibra 2.0.

Of het de gevoerde alcohol is of iets anders weten we niet, maar in Ranking the Stars wordt elke seizoen weer een punt bereikt waarop een der aanwezige iconen iets zegt ‘dat eigenlijk geheim moet blijven’. Gerda Havertong kondigde zo ooit onbedoeld het einde van Sesamstraat aan, en Patty Brard deed deze week een duit in het zakje:

Right. Om bovenstaande goed te begrijpen is misschien wat voorkennis nodig: zowel Paay als Brard zijn een deal aangegaan met de OP = OP Voordeelshop. Paay met panty’s en Brard met corrigerend ondergoed. Alles wat de dikke vrouw wenst zou je zeggen, en dus lijkt het logisch dat deze producten in hetzelfde schap liggen. Nou dat is dus kennelijk niet het geval! La Brard is er gewoon KEIHARD EN WAARSCHIJNLIJK FYSIEK voor gaan liggen waardoor de kousjes van Patries nu een paar schappen verder liggen. In de OP = OP Voordeelshop. Een soort drogisterij voor tokkies. Niet duur. (We kunnen wel janken.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Sophie schreef:

    Gvd waarom komen dit soort nieuwsfeiten niet in het 20 uur journaal? #confused

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: