Thomas Berge geeft lezing over verzonnen verslaving


Van één ding is zanger Thomas Berge zich heel erg bewust en dat is de kracht van herhaling. Zo kan de man maar niet ophouden met kletsen over zijn urine-gewoontes (spoiler: in de tuin, nabij de buren) en zijn fictieve drugsverslaving. Dat zit zo: Thomas kampte vroeger met een vrij verrot imago, nog rottiger dan nu zeg maar. Zijn fanbase bestond louter uit vrouwen van een bepaalde leeftijd en met een bepaalde geestelijke gesteldheid en dat moest veranderen. Dus verzon Thoom een cokeverslaving en verbleef een paar dagdelen bij ex-goeroe Keith Bakker om ‘af te kicken’.

Diezelfde Keith Bakker meldde later in de media dat Thomas in zijn geheel niet verslaafd was en gewoon wat rust nodig had, hetgeen dit verhaal zo peilloos geestig maakt. Maar goed Thomas bleef dat drugsverhaal maar overal vertellen, en nu heeft ‘ie zelfs een lezing in Utopia gegeven er over!

Hierin meldt de zanger onder meer dat hij vroeger de wekker zette om coke te snuiven. Heerlijk toch? Wij weten wel beter. (Waarom er in Utopia een lezing over verslaving wordt gegeven is ons niet geheel duidelijk maar we hebben geen zin hier nu in te duiken. Gr.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Sjaak schreef:

    Ze hebben een lezing gehouden omdat er een verslaafde (Rianne) in Utopia zou komen wonen. Verslaafde en zwerver Robert woont er nu ook.
    Thomas is gewoon uitgenodigd (al vaker gast geweest in Utopia)
    http://www.dailymotion.com/video/x5ss11h_utopia-academie-verslaving-deel-1_fun Op 21:47 Thomas verhaal.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: