Journalist peegt zelfmoord, clown Bassie geniet


Bij elke bejaarde ziet het proces van aftakeling er weer anders uit. Sommigen worden vrolijk oud, sommigen zeikstralen bloedchagrijnig richting eindstreep. Bij Clown Bassie zien we een mixvorm van gespeelde vrolijkheid met daaronder een gitzwart, verschrikkelijk zuur laagje.

Zo weten we al dat Bassie Frank Evenblij ooit met de dood bedreigde, onlangs bij de opening van de Bassie en Adriaan expositie kwam de ware aard nog mooier naar voren. Eigenlijk is het pijnlijkste nog dat hoofd van Adriaan als Bassie zijn tirade tegen de media begint, al kan de opmerking van Bassie dat een zekere journalist zichzelf van het leven beroofde en dat dat ‘zijn gein dan weer is’ ook mee voor Fraaiste Opmerking Uit De Mond Van Een Bejaarde Met Rode Neus 2017.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Evelien lynn schreef:

    Typisch Bassie

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: