Tv-recensent NRC heeft schijt, Mediacourant WOEST


Bij NRC hebben ze een nieuwe tv-recensent aangesteld die de dag nadat een programma is uitgezonden in de krant zijn licht er over laat schijnen. Klinkt mal, maar veel mensen vreten het. Als grappig statement hebben ze gekozen voor iemand die zelf amper tv kijkt en onze bn’ers ook eigenlijk niet kent. Dat bleek gisteren in Met Het Oog Op Morgen, zo lezen we op Mediacourant:

“Presentatrice Mieke van der Weij deed een testje om uit te vinden hoeveel Fortuin weet van televisie. (…) De vraag hoe laat Studio Sport begin beantwoordde hij goed, maar toen Van der Weij iets vroeg over een commerciële zender ging het helemaal fout. Ze liet een vijftien seconde durend fragment horen waarop onmiskenbaar de stem van Beau van Erven Dorens te horen is. “Is dat Cornald Maas?“, vroeg Fortuin.”

Haha! Prachtig, Beau verwarren met Cornald Maas, de man die bij de AVRO fungeert als chef Songfestival maar zichzelf toch een cultuurkenner vindt. Benieuwd of Cornald ook naar Het Oog zat te luisteren gisteren.

Maar goed. Prettig geregeld NRC, zo’n in elite-pipo die nu voor het eerst Adam zkt. Eva, Een dubbeltje op z’n kant en Temptation Island tot zich moet gaan nemen… dat wordt lachen! Nou, dat ziet de Mediacoutant reaguurder heel anders. Die leest weliswaar nooit NRC, maar weet wel alle kijkcijfers èn bijbehorende bn’ertjes uit het hoofd + kan hier een korte, puntige mening over formuleren. Maar denkt u dat de Mediacourant reaguurder is gevraagd voor een columnpie in NRC? NEE NATUURLIJK DEZE MAN GAAT ALLEEN MAAR HEEL HOLLAND BAKT AFZEIKEN!!!!!

PS – Hetzelfde zagen we toen een gewaardeerd minister een radiojongen niet bleek te kennen, een grotere misdaad kun je kennelijk niet begaan.Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com