Bewijs: Marijke Helwegen speelt al 14 jaar een typetje


Zou het kunnen dat wij aan onze borreltafels het karakter Marijke Helwegen structureel verkeerd ingeschat hebben? En dat we door een interview in de Nieuwe Revu geconfronteerd worden met het feit dat deze hyperintelligente vrouw al 14 jaar een Britt Dekkertje doet? JA DAT IS HEEL GOED MOGELIJK. Lees maar (Blendle link):

“Ik heb altijd gedacht dat mensen wel door mijn spel, het typetje dat ik speel, heen zouden kunnen prikken en dat ik mij dit gewoon kon permitteren. Dat het er allemaal zo dik bovenop ligt en je heus wel ziet dat ik niet écht zo ben. Helaas is een bepaalde groep daar nog steeds niet van doordrongen. Dat is een consequentie van de dingen die ik doe. Vergelijk het met André van Duin. Hij werd in de jaren 70 ook niet door iedereen op juiste waarde geschat omdat mensen zijn typetjes niet begrepen.”

Wow! Ja maar Marijke… waren al jouw mediaoptredens sinds 2003, het hysterische gereutel over duiven, dat gezever over botox, het gedoe omtrent lipjes getuit borstjes vooruit… was dat allemaal een André van Duin act? Eh, ja eigenlijk wel:

“Misschien heb ik mijn gedrag in de media enigszins verkeerd ingeschat, maar ik krijg er simpelweg wel de leukste commerciële opdrachten door. Een winkel openen hier, een lintje doorknippen daar en als ik morgen van een nieuwe brug moet glijden dan doe ik dat ook.”

En voor iedereen die nu roept ‘ja dit wist ik al lang en ik had die Britt Dekker ook al direct door boeie’… klop uzelf niet te rap op de borst! We houden namelijk toch nog een klein slagje om de arm, de theorie ‘Marijke Helwegen is WEL gestoord en probeert er mee weg te komen door zich met Van Duin te vergelijken’ is nog steeds een optie, en wel door deze zin:

“Natuurlijk, ik bén geen duif, maar ik zet die lieve beestjes graag in de spotlights. Wat is daar mis mee?”

‘Ik zet die lieve beestjes graag in de spotlights’… voelt u hem? Knettergek dat wijf. Hier nog wat extra Oscar waardig materiaal:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com