Unieke NPO talkshow is ‘online only’, want: herhaling 3 op reis


NPOzeiken, hier op Slebs.nl hebben we het nog nooit zo expliciet gedaan maar vandaag sluiten we toch even aan bij deze leuke nationale hobby. We lezen namelijk dat de NPO met een UNIEK NIEUW concept komt, namelijk een talkshow over vrouwenvoetbal. Vrouwenvoetbal is een sport waar niet over gesproken kan worden zonder op verongelijkte toon de woorden ‘ja maar bij mannenvoetbal’ te laten vallen, maar toch wordt de naam ‘Voetbal Inside’ vermeden in de aankondiging van deze vrouwentalkshow. Complimenten NTR! Maar dan…

Ondanks de grootse aankondiging die maakt dat het nieuws overal wordt overgenomen, heeft de NPO besloten deze baanbrekende talkshow op NPO Best uit te zenden, een compleet onbekende margezender te vinden op nummertje 927 bij sommige aanbieders, maar toch vooral een online zender met oude meuk. Dit terwijl de NPO maar liefst 3 zenders tot haar beschikking heeft, waarvan er eentje (NPO3) aangemerkt staat als experimenteel / gericht op jeugd / lekker gek, dus waarom die zooi niet daarop uitzenden??? Het antwoord vinden we in de televisiegids:

Ziet u het? Een COMPILATIE van reisprogramma 3 op reis en een HERHALING van De Gevaarlijkste Wegen (allebei BNN) zijn kennelijk belangrijker dan een nieuw, live, nog nooit eerder vertoond, actueel experiment. Voorspelling: hier kijkt geen hond naar, er komt geen vervolg, eind.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com