Uniek! 27 onbekende artiesten voor een green screen


Het is zondag en dus tijd voor kunst. Die halen we vandaag van de Facebookpagina van TV Oranje, u weet wel die zender met 24/7 volksmuziek en zelfgemaakte clips. Hierbij geldt immer: onderschat het niet, de fanbase van dit soort artiesten is enorm! Vandaar ook dat TV Oranje geen namen onder de portretjes die ze op Facebook plempte zette, want iedereen kent deze mensen toch wel? Nou, wij niet. En dat maakt het dus zo kunstig. (Eerder in deze reeks: Goudmijn! Duizenden foto’s van bn’ers in de Mediamarkt.)
Update: Hé, als je op de foto’s klikt verschijnen alsnog de namen van de artiesten. Geeft niet, wij kennen deze mensen en hun verdiensten niet dus het blijft kunst.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com