Ha! SGP weert Jebroer uit dorpsdisco, nu komt Mr. Polska (van deze clip)


Altijd feest daar in Ouddorp. Zoals u misschien meegekregen hebt werd hier onlangs een optreden van rapper Jebroer geschrapt, omdat de lokale SGP stampij liep te maken wegens het godslasterlijke imago van de artiest in kwestie. Als kroegeigenaar past dan maar één antwoord namelijk ‘boeie, rot op gristengekkies’, en dat was in eerste instantie ook de repliek van deze Rob Vereijken. Maarrr uiteindelijk besloot hij na enkele dagen van druk, pressie en aandringen toch maar om Jebroer te cancellen… komt die verklaring:

“Ik wil met een gerust hart door de straat lopen en m’n tent runnen. Ik voel me genoodzaakt het te doen.”

Ja ja, gristenterreur anno 2017, in de gemeente Goeree-Overflakkee kan het gewoon hoor! Jebroer eist nu een schadevergoeding van 5000 euro, en Rob heeft ondertussen een nieuwe act geboekt voor komende woensdag, namelijk: Mr. Polska! Bekend van het zeer kerkelijke ‘Vinger op de klitter‘ en natuurlijk Gustav, een lied over een dooie oom met allerlei leuke kerkshots in de videoclip. Hopelijk mag dit wel van de kerkraad:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com