Zoon Winston Gerschtanowitz (8) moet en zal beroemd worden


Bn’ers en de omgang met hun kroost, het blijft verbazen. Totaal dieptepunt is nog immer Yolanthe die haar baby op dagelijkse basis tot ‘nieuws’ weet te maken, maar Winston Gerschtanowitz heeft inmiddels laten zien er ook iets van te kunnen. Zo liet hij zijn bevriende huismedium RTL Boulevard de volgende kop fabriceren: ‘Winston ziet zoon ook wel op tv’.

Wat volgt is een verhaal over Winston zelf, die toen hij 12 was bij Ivo Niehe op schoot kroop en zo blijvend beroemd is geworden. Nederland is Ivo Niehe hiervoor nog steeds dankbaar, en daarom heeft Gerschtanowitz nu eenzelfde route voor zijn 8-jarige zoon in gedachten:

“Mijn oudste is nu acht en ik herken dit gewoon. Die bravoure. Ik zie hem dat nog veel meer doen dan ik in die tijd.”

Nou dan weet je het wel: die is de lul. Iedere kind maakt namelijk een fase van ‘bravoure’ door en het ergste dat je op zo’n moment kan overkomen is een Gooische polderceleb als pa. Wij noemen een Rick Brandsteder, een Johnny de Mol… mensen als Winston hebben ingangen en zullen alles op alles zetten om die kleine ook op de buis te krijgen. Slagingskans: 99%. Dus dan weet u het alvast, deze Julian kan straks samen met alwéér een De Molletje heel wat RTL familieavondjes vullen. (Als tv tegen die tijd nog bestaat dan, maar daar hebben ze bij RTL alle vertrouwen in.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com