Derk Bolt is klaar met de Colombiaanse keuken


Na zijn terugkeer uit de Colombiaanse jungle kan Derk Bolt eindelijk weer lekker zichzelf zijn. Ontspannen hapt hij een harinkje bij haringstal De Zeekar, als er plots een paparazzo opduikt. “Lekker harinkie hè, da’s weer ‘es wat anders dan die… dan de jungle” aldus deze heer die even niet kon bedenken wat men in Colombia zoal verorbert qua snacks en dergelijke. Gelukkig hielp Derk hem direct uit de brand en zo weten we meteen wat hij en zijn cameraman al die tijd in de jungle hebben moeten eten: “Ja precies, wat anders dan rijst en bonen“.

Gadverdamme rijst en bonen, en dat zes dagen lang hè! Geniet ze Derk. Fijn om je weet in je normale doen te zien:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com