Deurwaarder sluit winkel Virginia (update: weer open!)


Het leek zo mooi. Virginia van Peter Jan Rens die na alle financiële shit een eigen winkeltje met doodgewone kleding voor absurd normale mensen in Leerdam opende. Leuk en ook een beetje gek want HOEZO MET AL DIE SCHULDEN?

Die gedachte bleek terecht, zo lezen we nu. Vanmiddag kwam de politie langs en voortaan moet Leerdam haar zooi elders kopen zo hoorden we van een Slebs.nl reageerder.

Update: De zaak is weer open hoor! Kennelijk is er geschikt met een oude huurbaas / Johan Vlemmix / Emile Ratelband / wie eigenlijk niet… want Virginia en Peter Jan Rens zijn alweer onderweg naar hun toko en iedereen krijgt gratis koffie. Niks staat een vestiging in Den Bosch nu nog in de weg…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. AltijdPrijs schreef:

    De koffie staat klaar…
    Hoe heet het winkeltje? De zoete inval?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: