Gelekt! Finalist De Slimste Mens (‘t is niet Domien)


Tweede aflevering en meteen al een relletje in De Slimste Mens, gisteren bij de KRO – NCRV. Domien Verschuuren meende namelijk dat Den Helder de hoofdstad van Noord Holland is EN DE JURY GREEP NIET EENS IN. Klopt want de jury bestaat uit een man die een geperfectioneerde, absurdistische versie van zichzelf acteert en dan verbaasd is dat Nieuwsuur hem niet meer wil. Weet u trouwens wie er straks in de finale van #deslimste staat? Wij wel.

Meteen maar het meest voor de hand liggen nieuws: het is niet Domien. Want die stond op de opnamedag (publieksopwarmer verlulde zich, check) te schreeuwen van pret in de rij van een Efteling attractie. Tja, verschil moet er zijn natuurlijk:

Ook niet in de finale: Jon van Eerd want die stond op 30 juni eregens een campingkassa te repareren, en ook kandidaten Lakshmi Swami Persaud en Karsu Dönmez hadden die dag iets anders aan hun hoofd. Dat geldt niet voorrr: Thomas Olde Heuvelt, schrijvert en op 30 juni moest ‘ie effe van zijn vakantieverblijf te Nice naar Nederland voor een Super Geheim Project He Could Not Tell You About. Mooi altijd hè, dat geheimzinnig doen omdat je de eigen avontuurtjes gewoon niet stilt KUNT houden voor de fans. Dankjewel Thomas, nu heb je alles verneukt voor de kijkertjes.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com