Gordon stalkt nu ook zelf potentiële trouwpartners


Eerst even een lastig dingetje: kan een formule als RTL Boulevard ‘door de mand vallen’ of ‘afdoen als serieus te nemen medium’? Lastig hè? Zo ja dan is dat afgelopen week gebeurd. Terwijl half Nederland in een scheur lag om de roddelrel van de eeuw, zweeg RTL Boulevard omdat het onderwerp van gesprek een RTL collega betrof.

We doelen natuurlijk op die leuke scoop dat de redactie van ‘Gordon gaat trouwen’ (een show waarin Gordon gaat trouwen) op seksapp Grindr naar potentiële huwelijkspartners voor de koffieboer zoekt. En zonder succes, want het regent Grindr-screenshots met pijnlijke afwijzingen! Kijk maar, en scroll vooral ook even door de andere reacties, echt IEDERE geile homo van Nederland is benaderd door het program. Tja… dan heb je je toch vergist als programmamaker, ‘wat, wil niemand met Gordon trouwen???’. Enfin, niets hierover dus op RTL Boulevard, wat op een bepaald niveau ook wel weer heel erg grappig is.

Ondertussen is de redactie (en Goor zelf) zó wanhopig op zoek naar deelnemers, dat laatstgenoemde actief mensen loopt te stalken via Facebook. Iedereen met een hartslag die reageert op een berichtje van het icoon krijgt als antwoord ‘Heb je je al aangemeld om met mij te trouwen???’ Check, check. Kan het pijnlijker? Vast wel, we houden het voor u in de gaten.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com