Bert Kuizenga steunt Levchenko na omstreden foto


Vriend van Evgeniy Levchenko, dat wil je deze dagen even niet zijn. Alle vrienden van Evgeniy Levchenko zwijgen dan ook als het graf, omdat ze niet willen dat de ontstane controverse op hen overslaat. Een ding is duidelijk: Evgeniy Levchenko moet het even zonder vrienden stellen. Zou de eenzaamheid Evgeniy Levchenko al parten spelen? Aangezien zijn vrienden er door de recente commotie niet voor hem zijn… welnee joh!

Er is namelijk één celebrity die gewoon kopjes koffie met Lev blijft drinken en dat is BERT KUIZENGA. Nuchter, normaal, wars van bullshitrelletjes om niks, en dus ook niet zonder de indruk van die foto waarop Evgeniy met een tijger poseert. Was trouwens een circusdier hè? Zouden al die klagers ook nooit naar Artis gaan denk jullie? Hypocriet tuig, Bert Kuizenga heeft er een Broertje Dood aan.

#sportersondermekaar @elevchenko

A post shared by Bert Kuizenga (@bert_kuizenga) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com