Jan Versteegh laat GANS ZIJN LEVEN sponsoren


Volop gezeik op Twitter vandaag, want BNN-mastodont Jan Versteegh is op huwelijksreis EN DEZE IS GESPONSORD. Zie onderstaande foto en bijbehorende hastags.

Wij vinden het feit dat Jan zijn vakantie laat sponsoren door een goedkope versie van booking.com maar dan voor huisjes erger dan het feit dàt hij zijn vakantie laat sponsoren, maar oké de ophef was er niet minder om. Geheel onterecht overigens want Versteegh is nu eenmaal iemand die ALLES wat hij doet laat betalen door merken. Doodsaaie gezinsauto nodig? Suzuki helpt graag in ruil voor een plaatje:

En kijk, in december ging Jan een paar dagen naar Finland en daar kreeg de faciliterende partij Askja Reizen zelfs DRIE INSTAGRAMMETJES voor terug. In feite is het een nieuwe munteenheid als je het zo zegt, maar hoeveel euro’s zou een Instagrammetje van Jan waard zijn???

JAAAAAAA! Vier dagen naar Finland! 🇫🇮🇫🇮🇫🇮@askjareizen

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. AltijdPrijs schreef:

    Geef hem eens ongelijk!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: