Floortje Dessing weert gewone mensen van altocamping


Eigenlijk kan het nu volgende verhaal ook in één zin: Story is de toegang geweigerd tot de camping van Floortje Dessing en schreef daarom een intens zuur afzeikstuk. Maar er zijn zóveel leuke details om te vertellen, dat we u toch aanraden even door te lezen. U weet: Dessing runt met wat vrienden waaronder de zus van Haline Reijn een camping in Zandpol. BuitenLand heet het en aangezien Floor bekend is van de tv wilde weekblad Story wel effe een kijkje komen nemen (Blendle link). Het ultieme argument om bn’ers over te halen werd weer van stal gehaald: ‘is goeie reclame voor jullie toko!!!’ Helaas maakte dat in dit geval geen indruk:

“Story-lezers zijn níet onze doelgroep! Wij ontvangen hier graag alternatievere gasten. Dat hebben we nadrukkelijk onderling overlegd, en daar was Floortje het roerend mee eens. We zijn een camping voor een bepaald soort mensen. Geen alledaagse types.”

Wauw, wat een eerlijkheid! Gewoon recht in het gezicht van zo’n Story-lul roepen ‘we motte jullie soort hier niet’, r.e.s.p.e.c.t. Floortje en co! Uiteraard werd Story pislink van deze afwijzing en daarom hebben ze allerlei argumenten opgelepeld waarom die camping niet deugt:

– Het zwembad is slecht onderhouden, zit vol regenwater (geen chloor dus gadver!).
– Zwemmen moet in een meertje maar dat is GEVAARLIJK VOOR KLEINE KINDEREN.
– Het tennisveld heeft geen net.
– Floortje leeft van ons Belastinggeld dus SCHANDE dat gewone mensen niet welkom zijn op die camping!!!

Ziet u die Story-trut van een Nick Dijkman (‘elite camping’, hij schrijft het echt!) dit verhaal al schuimbekkend vertellen op een of andere gewone mensen-verjaardag met een stuk Hema taart in zijn klauwen? Wij wel. Enfin. Het ultieme argument waarom het Story-publiek niks op deze camping te zoeken heeft en dat ook niet zou moeten willen, geeft het blad gelukkig zelf:

Gelukkig zijn er voor Story-lezers en alle andere ‘gewone’ mensen legio andere vakantiebestemmingen beschikbaar, waar de faciliteiten vermoedelijk ook nog een stuk beter zijn.

Zo is het. Pssst Floortje, wij komen graag een keertje jonko’s roken en skinnydippen op je camping hoor!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com