Rapper Darryl is terug en pakt uit met Opel in clip


Darryl, die kennen wij eigenlijk vooral van dit ONTLUISTERENDE fragmentje met DJ Giel, waarin laatstgenoemde de zanger / playbackert even met de grond gelijk maakt in de late uurtjes op 3FM. Mooi was die tijd, toen Domien nog geboren moest worden…

Maar goed. Darryl is terug en hij maakt meteen een vet statement: in zijn nieuwe clip ‘Auditie’ geen BMW, Mercedes, Audi of andere dealerbak voor de camera, maar een oerdegelijke edoch betaalbare gezinsauto van het merk Opel. Duits rijden, maar dan betaalbaar voor de gewone man. Wij snappen zijn punt (‘doe maar gewoon’) en waarderen de comeback nu al. Nut van het statement wordt meteen bewezen in de comments onder de clip, daar verbaast iemand zich over het feit dat er geen duurdere waggie is GEHUURD, zoals al die andere rapperts ook Audi’s HUREN. Doorprik het neppe Darryl, mooi.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com