Eva Jinek drinkt (minimaal) 3 pils per uitzending


Wat is het geheim van Koningin Van De Late Avond Eva Jinek? Het is een vraag die u wellicht al langer wakker houdt en het doet ons daarom goed vandaag het verlossende antwoord te kunnen geven:

BIER.

Hélène Hendriks van FOX Sports deed de onthulling afgelopen vrijdag in de uitzending (‘Ik ben onder de indruk van hoeveel bier jij weghakt’), waarop Jinek erkende inderdaad al aan vaasje #3 bezig te zijn, op het moment van de bekentenis overigens al zo goed als leeg. Dat is in de 55e minuut van de show. Een kleine rekensom leert ons dan: 55 / 3 = 18,3 minuut per biertje! Neem al dat gebabbel ook even mee in de berekening en u weet: dat moeten grote slokken zijn.

Overigens is Eva niet alleen. Viola Holt dronk tijdens de commercial break van de 5 Uur Show altijd tequila. Toen dat door de programmaleiding verboden werd stapte ze woedend in haar auto, waarop de nieuwe regel direct teruggedraaid is en Viool weer rechtsomkeert maakte om de rest van de uitzending tipsy af te ronden. Echt waar.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com