#BOOS VechtOrgie: zoon huisjesmelkert beukte Tim


Een kort geding aangespannen door vastgoedman Hendriks ten spijt, de veelbesproken aflevering van #BOOS, dat Belbus 2.0 dingetje van VARA/BNN staat inmiddels online en daarin zien we dat de overgang van ‘gezellig’ naar ‘totale vechtorgie’ bij meneer Hendriks en zijn personeel slechts luttele seconden in beslag neemt. Het gifje dat dit prachtige omslagpunt in beeld brengt ziet u hierboven.

Verder blijkt niet Ton, maar zijn zoon Rob ‘de beukert’ Hendriks degene te zijn die Tim uiteindelijk zijn gebroken kaak bezorgde. Dan loopt die Hofman dan al wel minutenlang te zuigen en augurken uit te delen in het kantoor van de huisjesmelkert, dus dat er dan op een gegeven moment iets knapt snappen we. Zeker als je ook nog 23 van die ironische haiwaikettingen en hoogwater retroschoenen in je halletje hebt staan met een confettikanon (nog een gif). Check de hele uitzending hieronder. Peter R. heeft nog niet gereageerd, Jan de Hoop godzijdank wel.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com