Oproep. Stem op Ronald als koffermeisje bij Miljoenenjacht


Linda de Mol zoekt nieuwe ‘koffermeisjes’ voor haar programma Miljoenenjacht, en dus wemelt het op dit YouTube kanaal van vrouwen die laten zien hoe goed ze een koffertje vast kunnen houden. Bij gebrek aan een showtrap moet je creatief zijn, dus zien we de trap van een galerijflat (check ook de brandblusser, safety first), een trap in een kledingwinkel (als je goed kijkt zie je links een klant een stuk correctieondergoed afrekenen) en een trap die leidt naar een (leven in de) kelderbox. Zeer authentiek allemaal, Maar Waarom Moet Het Per Se Een Meisje Zijn???

Alsof jongens ook niet eens als levend decorstuk van een gokspel op tv willen figureren! Mogen alleen meisjes de mensen thuis naar een leven in rijkdom laten verlangen, zodat ze hun laatste centen besteden aan een lot van het bewuste kansspel? Neen! Daarom: stem Ronald. Of Teoy.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com